İSKİD, Türkiye İklimlendirme Sektörü 2020 Verilerini Değerlendiriyor

date
23 Mart 2021

İklimlendirme sektöründeki üretim, satış ve yeni teknolojilerin verilerini üye firmalar üzerinden toplayıp değerlendirerek kamuoyu ile paylaşan İSKİD her yıl gerçekleştirdiği basın toplantısını bu yıl internet üzerinden herkese açık olarak gerçekleştirecek. Faaliyetlerine bünyesinde oluşturduğu komisyonlar aracılıyla faaliyetler yürüten İSKİD, İstatistik Komisyonu'nun üye firmaları üzerinden topladığı verileri kamuoyu ile paylaşacak.

23 Mart Salı günü saat 16-17’de Zoom üzerinden gerçekleştirilecek toplantıda İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Atasoy, İSKİD İstatistik Komisyon Başkan Yardımcısı Tunç Korun, İSKİD İstatistik Komisyon Üyesi Volkan Arslan'ın katılacağı toplantıda iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren firmaların ürettiği ürünler, üretim kapasiteleri, pazar durumu gibi veriler açıklanacak. 

İSKİD İstatistik Komisyon Başkan Yardımcısı Tunç Korun'un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek toplantıda, 
İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Atasoy, "Türkiye Pazarı ve İhracat Verileri, Covid 19 Salgınının HVAC-R Sektörüne Etkileri ve Mevcut Durum"u anlatırken,  İSKİD İstatistik Komisyon Üyesi Volkan Arslan ise “İSKİD İstatistiklerini Toplama Metodu, Sisteme Girişi, Gizlilik İlkeleri, Veri Toplanan Ürün Grupları, İstatistiklere Nasıl Ulaşılabilir?" sorusunun cevaplarını verecek.      

*Kayıt için: https://forms.gle/hRMTy8nHGL3x4jzT6

*Webinarımıza 23 Mart Salı günü saat 16:00’da aşağıdaki link üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

  https://zoom.us/j/91254959655?pwd=a3dGRm9pSGFzWEJEeEFXM0xoSXlsUT09

  Meeting ID: 912 5495 9655

  Passcode: 475170