Eko-Anksiyeteye Karşı Harekete Geçen Alarko Carrier’dan Ebeveynlere Sürdürülebilir Gelecek Eğitimleri

date
22 Eylül 2022

Doğa ve sürdürülebilirlik hakkında bilgilerin paylaşıldığı etkinlikte, ebeveynlerle, küresel ikim değişikliği konusunda çocuklarıyla nasıl iletişime geçmeleri gerektiği hakkında ipuçları da paylaşıldı.

Alarko Carrier, Taş Kağıt Makas Atölyesi işbirliği ile küresel iklim krizinin olumsuz etkileri ile mücadele etmek ve en çok çocukların yaşadığı eko-anksiyetenin azaltılmasına destek olmak amacıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi, “Doğaya İyi Bak, Geleceğe Gülümse” kapsamında etkinliklerine başladı. Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy Kampüsü amfisinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında oyuncu Ceyda Düvenci ve Dilara Koçak ebeveynlerle bir araya geldi.
 

Proje kapsamında, düzenlenecek atölye programları kapsamında her seferinde farklı bir alandan uzman isimler ebeveynlerle buluşacak. Sürdürülebilirlik, doğayı daha iyi anlamak, iyi ve sağlıklı yaşam önerileri, atık malzemelerden geri dönüşüm, kaygıyla başa çıkmak ana başlıklarında düzenlenecek olan atölyeler ve uzman buluşmaları herkesin katılımına açık ücretsiz olarak düzenlenecek.